fbpx

WEBSITES

Een website laten ontwikkelen door ons zorgt voor een overzichtelijk en professioneel design. Dit klinkt heel logisch, maar te vaak zie je nog websites waar te grote lappen tekst staan en je niet kunt vinden wat je zoekt.

Door onze jarenlange ervaring en talent voor dit inzicht, kunt u zorgeloos deze taak door ons uit handen laten nemen.

WEBSHOPS

APPS

MAATWERK

Informatieve website of online-visitekaartje?

Verlaag de contact drempel

Informatieve website

Voor sommige ondernemingen hoeft niet het grotendeels van de bedrijfsprocessen worden uitgelegd. Dit kan komen, omdat het vanzelf spreekt of het is simpelweg niet interessant voor de klanten om te weten. Andersom kan het een ‘must’ zijn om deze processen toe te lichten en de contactgrens laagdrempeliger te maken.

Online-visitekaartje

Is het doel van de website compleet informatie te zijn of is een online visitekaartje genoeg? Een groot doel van het hebben van een website als onderneming, is dat (potentiële) klanten geïnformeerd worden over de producten of diensten die geleverd worden. 

Moet de website functionaliteiten hebben?

Als het gaat om functionaliteiten realiseren om de website een verlengstuk te maken van het bedrijf en hiermee bedrijfsprocessen te digitaliseren. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met onze jarenlange programmeer-ervaring en de in-house kennis, kunnen wij meedenken en tot het beste resultaat komen. Dat daarbij ook nog betaalbaar is. Samen sparren over wat voor het bedrijf en klantvriendelijkheid het beste is.

CONTENT

TEKSTEN

Vind je teksten schrijven helemaal niets. Volkomen begrijpelijk! Wij kunnen je dit uit handen nemen. Samen gaan we rond de tafel en leren wij je bedrijf kennen.

- Wat voor dienst of product wordt er geleverd?

- Hoe moeten de teksten gebracht worden?

Dit is allemaal van belang om de uitstraling van de website bij het bedrijfsimago te laten passen.

AFBEELDINGEN

Wij bieden de optie om door één van onze professionele fotografen een fotosessie in te plannen voor het gebruik van de website.

Van te voren wordt overlegd over hoe en wat er gefotografeerd gaat worden. Uiteraard zal er FLEXIBEL gehandeld worden!

VIDEO

Het promoten van je bedrijf met een moderne korte film over bijvoorbeeld USP’s (Unique Selling Points), verschillende bedrijfsprocessen.

FACEBOOK ADVERTENTIES

Via facebook kan je heel specifiek targeten naar je doelgroep en deze kun je direct aanspreken met de content die je bedrijf wil aanbieden.

Met het advertentieplatform van google bereik je een publiek door te adverteren op bepaalde zoektermen. Wij zoeken deze termen op maat bij je bedrijf en gaan daar mee voor je aan de slag.

GOOGLE ADWORDS

INSTAGRAM ADVERTENTIES

Als je via instagram adverteert, adverteer je ook via Facebook. Dankzij het facebook advertentie-platform kan er doelgericht geadverteerd worden.