fbpx

APPS

Naast het hebben van een website kan het hebben van een APP als bedrijf een ideaal speerpunt zijn om het klanten en/of werknemers gemakkelijker te maken van de diensten van het bedrijf gebruik te maken of bedrijfsprocessen uit te voeren.

WEBSITES

WEBSHOPS

HOME

MAATWERK

Samenwerking

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk dat we samen tot een mooi product komen. Dit doen we onder andere door goed te overleggen en je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Het idee uitwerken

Van het idee tot een planning en prijs een app brengen begint bij een meeting met één van onze experts. Alle kennis is in-house, waardoor wij je ook over alle mogelijkheden kunnen bijpraten. Samen gaan we kijken wat tot het mooiste product gaat leiden en wat binnen het budget past.

Doelgericht

We schrijven alle must features en design ideeën uit, die binnen het budget passen en deze zetten we als doelstellingen in een planning.

Planning

Standaard spreken we iteraties af over de ontwikkelingen. Dit plannen we van te voren en deze planning zal, indien nodi, na iedere iteratie worden bijgewerkt.

BUDGET

Een APP laten maken, wat kost dat?

Dit hangt natuurlijk helemaal af van de functionaliteiten van de applicatie. Als bedrijf heb je meestal te dealen met een budget.

Samen kijken naar wat leuke functies zijn en functies die echt van belang zijn om de werking van de APP nuttig te maken. Soms zijn er andere opties om een functie te vervullen. 

Hiermee snijd je in de kosten en kan de APP alsnog in het budget gebouwd worden.

Om de kosten te beperken kan er ook voor worden gekozen om de APP niet NATIVE te laten bouwen, maar met gebruik van een FRAMEWORK.

Dit zorgt er voor dat de code niet tweemaal hoeft te worden geschreven, maar kan de code vanuit het framework geëxporteerd worden naar zowel Android als IOS.

API INTEGRATIE

Heeft je bedrijf al een database online en wil je deze data gebruiken om in een app te laden? Dan kan dit door het gebruik van een API integratie.

Mocht de database al een API hebben, dan kan er via daar de data worden verschaft aan de app. Is er nog geen API, dan kunnen wij dit ook maken. Houd er rekening mee dat als er WEL al een API is, dat er dan mogelijk aanpassingen of toevoegingen in gemaakt moeten worden. Dit zal ook ter sprake komen tijdens het intake gesprek.

ONDERHOUD

Nu staat de APP in de Google Playstore en/of IOS APP Store. Wat nu? Het bijhouden van de APP is belangrijk voor updates van de platformen. Maar het kan ook voorkomen dat er een nieuwe functie ontwikkeld moet worden of een functie veranderd moet worden door een wijziging in een proces.

Wij kunnen snel schakelen en staan altijd klaar om weer mooie toevoegingen en/of wijzigingen te doen.