fbpx

webshops

De E-commerce wereld groeit nog steeds met de dag en om daar een deel van uit te maken, wil je als serieuze partij toch graag een WEBSHOP.

Met jarenlange ervaring in de online-betaalwereld, kunnen wij daar bij helpen!

Wij kunnen adviseren en meedenken over wat tot het beste resultaat zal komen.

WEBSITES

HOME

APPS

MAATWERK

je kent de doelgroep en daar past een betaalmethode bij!

Internet
bankieren

Klanten kunnen in een veilige omgeving een SEPA banktransactie doen tussen 2 rekeningen. Dit is het principe van internetbankieren.

PINBETALINGEN

Heb je een webshop, maar ook een fysieke winkel of afhaalpunt? Dan zijn pinbetalingen / instore payments ideaal voor uw winkel. Dit maakt het mogelijk dat het webshop-systeem gebruikt kan worden als kassa in de winkel.

ACHTERAF BETALEN

Klanten willen soms eerst producten bekijken voor ze gaan betalen. Dit komt veel voor bij kleren, om te kijken of de kleren wel zullen zitten zoals ze op de webshop staan.

Als webshop-eigenaar is dit allemaal uit handen genomen. AfterPay, Billink of Klarna koopt de factuur op en zij zullen de creditering afhandelen met de klant.

VOUCHERS & PREPAID

Cadeau's, Cadeau's, Cadeau's... Ik zou niet weten wat hij/zij wil hebben. We gaan voor een cadeaubon! Zorgen uit handen en kan tegenwoordig bijna overal worden uitgegeven.

Wij zorgen voor de afreken-mogelijkheid van de volgende cadeaubonnen in de WEBSHOP!

E-Commerce Better Bigger Faster

BOEKHOUDING

Wist je dat het mogelijk is om een webshop te koppelen aan je e-boekhouder? Voorkom hiermee dat er invoer fouten worden gemaakt en bespaar tijd!

Blijf altijd op de hoogte van nieuwe orders! Dit kan via een push-bericht op een smartphone (Android / IOS) of tablet. Maar het kan ook gewoon doormiddel van een e-mail.

ORDER BEVESTIGING

KLANTERVARING

De KLANT is koning toch? Een goede klantervaring is de sleutel naar succes. Het voorzien van genoeg informatie, overzicht, vertrouwen en snelle response tijden maakt samen een top customer experience.